Menu weselne

Obiad: 50 zł.

  • Rosół z makaronem
  • Drugie danie: De volaille, kotlet schabowy, karkówka w sosie, filet lub schab z grilla, filet z kurczaka w sezamie, panierowana pierś z kurczaka, udko z kurczaka, panierowana pierś z kurczaka zapiekana z ananasem i serem

1,5 porcji na osobę (3 rodzaje mięs do wyboru)

  • Ziemniaki, kluski śląskie, frytki, zapiekane ćwiartki ziemniaków

(dwie pozycje do wyboru)

  • 3 rodzaje surówek sezonowych
  • deser

Zimna płyta: ilość pozycji do wyboru

  • Patera mięs pieczystych 18 zł.
  • Galantyna z drobiu 16 zł.
  • Galaretka z drobiu 8 zł.
  • Pasztet pieczony z sosem winno- żurawinowym 18 zł.
  • Śledzie- dwa rodzaje 17 zł.
  • Sałatka jarzynowa 10 zł.
  • Sałatka sezonowa 12 zł.
  • Roladki z łososia 22 zł.
  • Szynka faszerowana szparagami 18 zł.
  • Tatar wołowy 21 zł.
  • Deska serów 21 zł.
  • Sałatka gyros 17 zł.

Dania na ciepło (do wyboru):

  • Bogracz 28 zł.
  • Udka faszerowane 17 zł.
  • Flaki 18 zł.
  • Szaszłyki wieprzowo- drobiowe 18 zł.
  • Staropolski bigos 15 zł.
  • Barszcz czerwony z pasztecikami 14 zł.
  • Barszcz czerwony z krokietami 18 zł.
  • Udziec wołowy pieczony 32 zł.
  • Kawa, herbata oraz woda w cenie
  • Pieczywo w cenie
  • Stół wiejski za dodatkową opłatą

Śniadanie poprawinowe w formie bufetu szwedzkiego: 30 zł.

  • Żurek
  • Wędlina, ser, pomidory, ogórki oraz pieczywo
  • Produkty, które pozostały z przyjęcia weselnego pod warunkiem, że nie uległy popsuciu

W gestii Państwa Młodych:

  • Napoje alkoholowe i bezalkoholowe
  • Tort i ciasta
  • Owoce

Opłata korkowa: 200 zł.

 

*wszystkie podane powyżej ceny to ceny za jedną osobę

Victor Berg Resort
www.eholiday.pl
www.eholiday.pl/noclegi-stronie_slaskie_wies-41771.html